ADIA Seminar v mestu Jaszapati 2018

Predavatelji na seminarju in vodje organizacije ADIA
od leve Apollonio, Blanchet, Nagy Hinst, Cortellino

Na Madžarskem v mestu Jaszapati je 15.9.2018 potekal seminar pod okriljem zveze ADIA, katere člani smo tudi v DBV JJK OBALA. Glavni docent na seminarju je bil seveda vodja organizacije Tani Gawa Shodai Soke, Daniel Blanchet. Zraven njega pa so na seminarju predavali še njegovi direktorji za borilno veščino Ju-JItsu. Slednji prihajajo iz Italije (Nicola Cortellino), Madžarske (Nagy Hinst Istvan) ter Slovenije (Damjan Apollonio – glavni trener v DBV JJK OBALA). Kot zmerom smo na seminarju videli in se učili precej raznolikih in učinkovitih tehnik tradicionalnega Ju Jitsa. Ker namen seminarja ni samo spoznavanje tehnik, ampak tudi medsebojno druženje in spoznavanje smo se temu seveda posvetili in prepustili tudi udeleženi iz našega društva. Posamezne utrinke iz seminarja, si lahko ogledate v priloženi fotogaleriji.

FOTO – UTRINKI SEMINARJA