ADIA seminar – Debeli Rtič 2018

Dbv Jjk Obala smo 8 in 9.6.2018 na Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču organizirali seminar pod okriljem mednarodne zveze ADIA. Na seminarju je tako predavalo več različnih mojstrov družine ADIA iz več Evropskih držav – Italija, Švedska, Francija, Madžarska in Srbija. Kot glavni docent-predavatelj in najvišji po hierarhiji organizacije je nastopil Tani Gawa – shodai Soke Daniel Blanchet.

Seminar smo pričeli s prvim večernim treningom 8.6.2018 s pričetkom ob 20.00 uri in je bil namenjen samo stopnjam pasu od 1. KYU naprej ter vsem DAN stopnjam. V naslednjemu jutro se je seminar nadaljeval za 09.30 uro dalje. Za 11.00 uro so se na treningu odraslih pridružili tudi mlajši člani organizacije. Naprej se je tekom poldneva za naše mlajše člane odvilo tudi polaganje KYU pasov in katerega so vsi udeleženi uspešno opravili – čestitke! Sledila je krajša pavza ter drugi del izvedbe seminarja tega dne. S potenjem na tatamijih smo zaključili  s podelitvijo priznanj docentom, podelitvijo diplom položenih pasov in slovesnim – spoštljivim pozdravom med seboj.

Ker se pa seveda, kot pravi BUDO družinski člani nismo mogli med seboj ločiti, smo naše druženje nadaljevali tudi večernih urah. In tako je bila s pomočjo zaposlenih na mladinskemu okrevališču pripravljena prijetna piknik večerja, na kateri pa seveda ni manjkalo tudi glasbe, pijače in tudi srečelova. Kot se spodobi za tako druženje, se le-to ni zaključilo tako kmalu ;-).

Na koncu se v DBV JJK OBALA zahvaljujemo vsem prisotnim udeležencem, da so se odzvali na vabilo, vsem našim donatorjem, kot tudi zaposlenim na v Mladinskem okrevališču Debeli Rtič. Še posebej pa se zahvaljujemo vodji Mladinskega okrevališča DB, Veroniki GRMEK – VILHAR. Vsi skupaj so nam pripomogli, da smo seminar izpeljali in se v samem kompleksu okrevališča počutili prijetno in zaželjeno – HVALA !

FOTO UTRINKI SEMINARJA – KLIKNI