Dodatna vadba za policiste iz PU Koper in polaganje pasov

V mesecih marec, april maj in junij 2018 je DBV JJK OBALA v dogovoru s policijsko upravo Koper (PU Koper) organizirala dodatno vadbo iz ju jitsa za tukajšnje policiste. Tekom tednov vadbe ju jitsa in priprav za polaganje je bilo udeleženih 20 policistov izmed katerih se jih je na koncu 12 odločilo za polaganje pasov. Pri temu je eden izmed udeležencev polagal 2. kyu, en za 3. kyu, trije za 4. kyu ter sedem za 5. kyu pas. Vsi, ki so se odločili za polaganje so le-tega tudi uspešno izvedli in si tako pridobili višje stopnje kyu pasov, za kar jim seveda tudi čestitamo.

Facebook objava!

Od meseca septembra do decembra 2018 smo na PU Koper nadaljevali z vadbo ju jitsa s policisti. Tokrat je bila vadba izvedena z II. skupino, ki je bila prav tako kot prva sestavljena iz 20 udeležencev, ki so se želeli dodatno izpopolnjevati v omenjen tradicionalni veščini. Z izjemo od enega udeleženca, ki je osvajal znanje za 5. kyu pas, so preostali udeleženci pridobivali znanje  za nivo 6. kyu pasu.  Od tega jih je 17 uspešno izvedlo oz. položilo svojo stopnjo pasu.

Komentarje na ta prispevek lahko spremljate preko RSS 2.0 kanala. Komentiranje in objavljanje povratnih povezav je onemogočeno.

Komentarji so onemogočeni.

 
Translate »